Modul human resource management and integrity

4hb October 2016 –  Tidak banyak yang dapat dikongsikan untuk modul ini. Ia memberi pendedahan kepada kadet tentang pengurusan sumber manusia.

Terdapat 2 presentation di minggu pertama.. yang menariknya presentation case study dimana 12 group menjadi consultant kepada kementerian untuk mengatasi masalah kurang motivasi dan ‘higt turnover’. Our group perform well.

Terima kasih juga kepada pemilik modul ini kerana membenarkan kami 20 orang keluar untuk settle dokumen perjalanan terhad (DPT) di pejabat imigresen jalan duta sewaktu kelas.

Alhamdulillah.. pegawai imigresen memberikan servis yang terbaik kepada kami..

‘Pegawai Kerajaan’.. Tak sangka ya umur 32 pun boleh ubah kerjaya ke government sector.. Presentation group kali ini dianggotai oleh Muhammad Faiz Azri, Zain, Alvina, Nadea dan Aqilah. Terbaik jugak geng ni…

Next, kami dikehendaki present tajuk yang diberikan oleh pn Anis.. agak keletihan kerana dimasa yang sama kena support gak event MPM.. 

Kena analisis quote alexander the great tu lah.. then present lah.. terima kasih  

 kepada aimi, liza dan nadia.. memang terbaik lah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s