Module Public Policy & Government Administration

Tak banyak yang boleh dikongsikan untuk modul ini.. modul ini memberi pendedahan tentang pembentukan polisi kerajaan Dan Juga kabinet paper. Saya berpendapat bahawa modul ini adalah satu keperluan bagi ptd di masa perkhidmatan nanti..

Sesi finalizedkan presentation slide

Hantar tugasan untuk subjek ini ialah policy paper report, kabinet paper dan presentation on case study. Semuanya group ya.. 

Alhamdulillah.. selesai present case study. Our group present national unity program, plkn.. We receive a good feedback from both panelist.. it is good where we only put minimum effort, high impact and well executed…  

The most crazy is, our group 1st kena present and tak sempat nak rehearsal pun.. nature of ptd, no hal lah adhoc2 thing ni… 

Cabinet paper pun dah submit.. paper policy pun dah siap.  Tinggal nak hadap final exam jumaat ni..

Lepak sorang sorang di damansara utama selepas passing tempered glass d kedai ustaz….lapar.. tp sayangkan training td.. makan roti jer lah…teh tarik wonne… 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s