Sebelum bercuti minggu depan… 

Malam sabtu 3hb Sept – Lama dah tak mandi jet pejuang aku nih.. bagi mandi malam.. buh bedak sikit..haa.. lawa kan.. tempat mandi lak d taman midah, cheras… tempat kenangan bersama abang sulung masa tahun 2007.. kedai ni lah dia bekerja.. 

Sudah dirancang dari bulan lepas, sebelum balik jitra, pagi ahad 4hb, beli dulu sikit sikit barang rumah d IKeA Damansara… utk rumahku syurga ku.. 3 jam lebih jugak… elaun belum masuk.. huhu.. belasah je..

Untuk ayra hawani.. fabler bjorn.. ..utk rumah, rak tv dan bedside table.. dan pasu pasu hiasan..

Takde plak org komplen lambat nak bayar yer.. cuba bayangkan kita nak bayar tol, mau hon bertalu talu kalau lambat.. orang malaysia…

Jenuhlah..siapa nak angkat masuk kereta jpa g… berat bapak weih.. nasib baik ada ‘pak guard ikea’.. officer, can u help me…- kata aku dkt security guard… panggil officer beb… terus cuci tangan aku.. sonang…

Sebelum masuk intengah, pekena teh tarik dulu sambil menyedut data unifi restoran mamak salam d damansara utama.. 


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s