gallery Hujung Minggu adalah tempoh bertenang..

Selepas habis modul english proficiencies, terus balik ke Jitra lah.. rindu kan keluarga tercinta.. balik ke Kedah dgn bas Etika di hentian duta. Sahabat sekadet, En Nazrul juga yang berpenyakit ‘homesick’ pun turut serta dlm misi kali ini.

Sebelum naik bas…

Sampai kol 4pagi d jitra..  then pada petang attend kenduri akad nikah sepupu d alor setar..

Tahniah naseef dan pasangan
Kena ambik no bas…

Post di atas mencapai ratusan like dan puluhan komen.. alhamdulillah, kawan kawan, rakan kadet, bekas rakan sekerja, dan suadara terdekat memberi kata kata semangat kepada kami…

Tahniah kepada pak lang Nasir dan mal lang muhaini, terima menantu pertama.. sepupu aku … along… welcome to da club.

Sekali lafaZ JE

Ni part yang paling sedih. Kena balik. Kali ni balik naik flight.    Dapat tiket murAh, 69 je.. tp kena tempah online awal.lah.

Malindo je lah…sejuk woo
Dah tak sedih dah… katanya lah
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s